Toshiba leading innovationToshiba Medical Systems Europe is een vooraanstaande leverancier van diverse medische apparaten, zoals CT's, MRI's en Ultrasounds.Als doorgewinterde gebruikers van  Oracle E-Business Suite is TMSE nu bezig met de upgrade van 11.5.10 naar 12.1.3. In dit project vervul ik de rol van Field Service consultant en ben ik verantwoordelijk voor alle (Field) Service gerelateerde zaken. Geplande go-live voor dit project is in het voorjaar van 2013.

vwa_iconBij de VWA is men bezig met de implementatie van EBS ter vervanging van een groot aantal legacy-applicaties. In fase 1 is men bezig met de uitrol van Field Service. Mijn primaire taak bij de VWA is het opzetten van Functioneel en Applicatiebeheer, waarbij ik ook een QA rol vervul in het project. In fase 1 help ik mee met de daadwerkelijke implementatie en ondersteuning op de werkvloer. Mijn inzet bij de VWA bedroeg 1 jaar en 3 maanden.

ziggoIk ben bij Casema begonnen als Solution Designer voor Service gerelateerde modules. De kern van de werkzaamheden was vooral het maken van RFC's en de begeleiding van de uitvoering. De focus lag op Field Service en Teleservice. Toen Casema ging fuseren met @Home en Multikabel verschoof de focus van mijn werkzaamheden naar dit fusieproject, waarbij Oracle EBS ingezet zou worden als het primaire CRM systeem voor Ziggo. Aard van de werkzaamheden was voornamelijk QA: bewaken dat voorgestelde wijzigingen vanuit de fusie niet conflicteren met de architectuur en betaande inrichting. De duur van deze inzet betrof 2 jaar en 1 maand.

minlnv_iconOnder het ministerie van LNV is een automatiseringsproject gestart om het Gemeenschappelijk Landbouw Beleid te implementeren. Op basis van EBS is een aantal standaard modules ingezet om een ontwikkelstraat op te bouwen. Middels deze modules waren we in staat om redelijk flexibel verschillende procesketens neer te zetten. Ik ben als lead-consultant en aanvoerder van een team, betrokken geweest bij de ontwikkeling en oplevering van vier volledige procesketens. Duur van mijn inzet in dit project betrof 13 maanden.

LasaulecLasaulec is een technische groothandel in automaterialen. Het project omvatte de implementatie van EBS voor het primaire proces: inkoop, voorraad en verkoop dus. Het team waarin ik werkzaam was kwam binnen vlak voor livegang. Onze taak was het beheren van deze implementatie. Mijn focus lag op het inkoopproces. Duur van deze activiteiten besloeg ongeveer 2 jaar.